404 Not Found - A kért oldal nem található!

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Népszerű magyarországi települések a keresések alapján

Cserkeszőlő község Kocsisdűlő településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Kunszentmártoni járás és a Kunszentmártoni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Palánkihegy településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Szabadkígyós község Apáti településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békéscsabai járás és a Békéscsabai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Túrony község Diósdűlő településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Kisújszállás város Babó-Turgony településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Babosdöbréte község Kishegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Környe község Környebánya településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatabányai járás és a Tatabányai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Baks község amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Kisteleki járás és a Kisteleki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Fertőendréd község Endrédújmajor településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Soproni járás és a Sopron-Fertődi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Polgár város Kengyelköz településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!